• Statele Unite laudă învestirea Guvernului Orban
  • Partidele politice au dat un exemplu de leadership în circumstanţe exigente, a spus ambasadorul Adrian Zuckerman
  • Ambasadorul SUA la Bucureşti a anunţat că SUA vor sprijini România la fiecare pas

Donald Trump a lăudat, prin ambasadorul american la Bucureşti, decizia partidelor politice de a confirma un nou Guvern, care va putea lua măsuri pentru stoparea răspândirii coronavirusului. Adrian Zuckerman a explicat că, astfel, politicienii „au pus siguranţa României şi a poporului său mai presus de apartenenţa politică” şi „au dat un exemplu de leadership în circumstanţe exigente”.

“În numele preşedintelui Trump doresc să exprim aprecierea mea profundă pentru faptul că românii s-au unit în acest moment de criză pentru a răspunde la o problemă de magnitudine globală. (…) Este nevoie de măsuri rapide şi drastice, aplicate de un guvern stabil şi concentrat asupra problemei, pentru a opri răspândirea bolii COVID-19. Sunt în joc sănătatea, siguranţa şi bunăstarea poporului român şi a lumii. (…) România a demonstrat încă o dată că este pregătită pentru măreţie”, a declarat Zuckerman într-un comunicat de presă.

Şeful misiunii diplomatice americane a adăugat că “românii nu au prieten mai bun decât Statele Unite ale Americii, care vor sprijini România la fiecare pas”.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ