Prezenţa lui Raed Arafat la şedinţa PNL, criticată de un deputat din partid: „Poate ne vom trezi şi cu anti-vaccinişti”

Raed Arafat Mediafax Foto
  • Secretarul de stat Raed Arafat a fost invitat la ședința Biroului Executiv Central al PNL
  • Liderii din partid, între care Florin Roman, au reacționat ferm
  • El critică faptul că membrii conducerii PNL nu sunt consultați

Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră, spune deputatul PNL Florin Roman: „Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL. Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști… ca invitați”.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost invitat la ședința Biroului Executiv Central al PNL, iar lideri din partid, între care Florin Roman, au reacționat ferm.

„Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră! Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL! Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare”, scrie pe Facebook Florin Roman.

El critică faptul că membrii conducerii PNL nu sunt consultați.

„Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor. Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți…acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare. Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști…ca invitați în forul de conducere al PNL…”, conchide Roman.