• Ministrul Sănătății are un mesaj pentru oamenii din România: „După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu”.
  • Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății: „Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare”.

„Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu”, transmite Ioana Mihăilă, ministrul Sănătații, cu ocazia sărbătorilor pascale.

„Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu. O resimțim cu toții. Vreau totuși să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paște pe care îl petrecem în aceste condiții”, transmite ministrul Sănătății.

Ioana Mihăilă îi încurajează pe oameni să respecte măsurile de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2 și să continue să se vaccineze.

Recomandări

UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
CE PRIMEȘTE UCRAINA DE LA LIDERII LUMII?
CE PROVOCARI ÎL AȘTEAPTĂ PE RUTTE LA NATO?
UNA SPUNE COMISIA EUROPEANĂ, ALTA FACE GUVERNUL
ZID LA GRANIȚA CU SUDUL
HORIA CUCEREȘTE CELE MAI ÎNALTE VÂRFURI

„Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veți găsi centrele deschise și în aceste zile. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în acest efort de a reveni la viața de dinainte de pandemie și vă urez Sărbători în tihnă și un Paște Luminat!”, este mesajul ministrului Sănătații.