• Klaus Iohannis a discutat, joi, cu preşedintele SUA, Joe Biden, la reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO, care are loc la Bruxelles, potrivit fotografiilor publicate de Administraţia Prezidenţială.
  • Conform imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis discută cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden în sala unde se desfăşoară reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO.
  • Lângă cei doi şefi de stat se află secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, precum şi seecretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană.

Klaus Iohannis a discutat, joi, cu preşedintele SUA, Joe Biden, la reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO, care are loc la Bruxelles, potrivit fotografiilor publicate de Administraţia Prezidenţială.

Conform imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis discută cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden în sala unde se desfăşoară reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO.

Lângă cei doi şefi de stat se află secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, precum şi seecretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

NATO a aprobat Grupul de luptă care va fi poziţionat în România, spunea înaintea reuniunii Klaus Iohannis. El afirma că este „foarte bucuros că s-a decis atât de repede”.

„Avem deja acum, înainte să începem summitul, o veste foarte bună. Probabil aţi aflat, conform declaraţiei Secretarului General Jens Stoltenberg, deja NATO a aprobat Grupul de luptă care va fi poziţionat în România. Este acel grup de luptă pe care l-am solicitat”, a declarat Klaus Iohannis înaintea reuniunii extraordinare a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO.