• Contingentul portughez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, aflat la Caracal, alături de militarii din Republica Macedonia de Nord şi de ceilalţi aliaţi, are o contribuţie importantă la consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, susţine preşedintele Klaus Iohannis.
  • Preşedintele Klaus Iohannis a spun că prezenţa militarilor portughezi în ţara noastră are o însemnătate deosebită şi este expresia relaţiilor foarte bune de cooperare dintre România şi Portugalia.
  • Şeful statului le-a spus militarilor că activitatea lor constituie o componentă importantă în cadrul demersurilor de întărire a apărării în Europa şi în România.

Contingentul portughez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, aflat la Caracal, alături de militarii din Republica Macedonia de Nord şi de ceilalţi aliaţi, are o contribuţie importantă la consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, susţine preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a spun că prezenţa militarilor portughezi în ţara noastră are o însemnătate deosebită şi este expresia relaţiilor foarte bune de cooperare dintre România şi Portugalia.

Contingentul militar portughez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, aflat aici, la Caracal, alături de militarii din Republica Macedonia de Nord şi de ceilalţi aliaţi, are o contribuţie importantă la consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic şi la întărirea apărării şi securităţii României şi a cetăţenilor noştri. Invadarea Ucrainei de către Rusia a evidenţiat, o dată în plus, capacitatea NATO şi a Aliaţilor de a acţiona ferm, solidar şi coerent atât în sprijinul poporului ucrainean, pentru a diminua efectele severe ale războiului, cât şi pentru întărirea şi reasigurarea Aliaţilor de pe Flancul Estic” , a spus Iohannis, la Caracal, unde, preşedintele Portugaliei Marcelo Rebelo de Sousa a vizitat Batalionul 1 Instrucţie ,,Olt” .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Şeful statului le-a spus militarilor că activitatea lor constituie o componentă importantă în cadrul demersurilor de întărire a apărării în Europa şi în România.

Poporul român vă mulţumeşte pentru efortul dumneavoastră” , a adăugat Klaus Iohannis.