• Provocările majore încep abia acum, spune Iohannis după ce PNRR a fost aprobat.
  • Iohannis: „Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană”.

Provocările majore încep abia acum, spune președintele Klaus Iohannis după ce Planul Național de Redresare şi Reziliență al României a primit undă verde de la Comisia Europeană.

„Îmi face o deosebită plăcere să o avem astăzi ca oaspete pe doamna Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Bine aţi venit la București! Salut anunțul făcut de doamna von der Leyen despre Planul Național de Redresare şi Reziliență al României care a primit undă verde de la Comisia Europeană chiar astăzi”, afirmă Iohannis.

Potrivit președintelui, aprobarea PNRR reprezintă „un moment simbolic de o mare importanță pentru viitorul” României.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană din ultimele luni, dare şi un efort colectiv instituțional fără precedent. A fost un proces extrem de laborios care a presupus o muncă extraordinară sub presiunea timpului şi le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la elaborarea cu succes a acestui plan”, declară Iohannis.

Potrivit preşedintelui, provocările majore încep abia de acum: „implementarea deplină şi la timp a tuturor măsurilor din acest plan este esenţială”.