• Președintele Klaus Iohannis l-a ironizat pe George Simion, după ce acesta a spus că AUR va iniția producera de suspendare a șefului statului
  • Iohannis: „Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată
  • Iohannis, despre AUR: Este o formațiune despre care nu prea se știe ce vrea și ce face în politică

Președintele Klaus Iohannis îl ironizează pe George Simion, lider AUR, care a spus că formațiunea sa va iniția suspendarea șefului statului din funcție: „Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”.

Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, spune Klaus Iohannis, după ce copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion a spus că formațiunea va iniția suspendarea din funcție a șefului statului.

Întrebat ce părere are despre intrarea AUR în Parlament, Iohannis s-a limitat să spună doar: „Este o formațiune despre care nu prea se știe ce vrea și ce face în politică”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

După ce au câștigat alegerile parlamentare, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunțat că va iniția procedura de suspendare a șefului statului și că e posibil să fie organizate alegeri anticipate.