Iohannis: În țările din Vest, pandemia a fost domolită prin vaccinare. Noi de ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public?

  • Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare. Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru, nu trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public, a spus șeful statului.
  • Președintele Klaus Iohannis, apel la vaccinare: Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru.
  • Mesajul a fost transmis vineri, de la Bruxelles.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare. Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru, nu trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public, a spus șeful statului.

Mesajul a fost transmis vineri, de la Bruxelles.

Acasă situația este foarte complicată, am vorbit eu despre o tragedie, o catastrofă”, a spus Klaus Iohannis care a arătat că mai multe țări europene au ajutat România.

Am apelat la mecanismul european de sprijin și am primit ajutor deja de la opt state, alte state vor să ne ajute… Solidaritatea europeană nu este doar o expresie, ci un fapt”, a adăugat Klaus Iohannis.

Președintele a mai spus că singura soluție pentru ieșirea din criză este vaccinarea populației.

Nu există altă soluție decât vaccinarea. Trebuie să fim serioși si să acceptăm acest lucru… În țările din vest, panedemia a fost domolită prin vaccinare… Noi de ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public… Dragi români, mergeți să vă vaccinați”, a precizat președintele Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, participa la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles.