• Iohannis a fost întrebat de ce a trimis petiția inginerului demis politic de PNL chiar la cei care l-au demis
  • Iohannis a spus că nu cunoaște situația și se va documenta
  • Internauții i-au dat o mână de ajutor președintelui
  • Utilizatorii i-au lăsat zeci de link-uri pe facebook lui Iohannis în comentarii cu investigația Recorder

Publicația Recorder a scris despre Ovidiu Ianculescu, un inginer care a ocupat funcția de director la Apele Mureș, în urma unui concurs, dar care a fost demis politic, odată cu venirea la puterea a PNL.

„La începutul acestui an, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, Ianculescu s-a trezit cu trimișii acestuia în birou: i s-a pus în față o coală albă și i s-a cerut să-și dea demisia pentru că postul său era promis unui membru PNL. Ovidiu Ianculescu s-a consultat cu colegii mai bătrâni și cu un avocat, dar toți i-au spus același lucru: «Copile, astea sunt vremurile. Nu te pune cu partidul aflat la putere, că te va face praf». Așa că și-a dat demisia”, a scris Recorder.

Ianculescu nu a putut accepta situația ca atare, motiv pentru care a transmis o petiție Administrației Prezidențiale în care a arătat că nu este singurul care a pățit acest lucru.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Petiția trimisă președintelui a fost trimisă, însă, la Ministerul Mediului, adică fix la instituția care l-a demis pe Ovidiu Ianculescu de la conducerea Apelor Române Mureș.

Iohannis: După ce mă documentez, vă răspund

Ieri, în cadrul conferinței de presă, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de ce a trimis petiția inginerului care ar fi fost demis politic de PNL chiar la instituția care a girat acest lucru.

Unicul răspuns al președintelui Klaus Iohannis a fost: „După ce mă documentez, o să vă răspund”.

Internauții i-au dat o mână de ajutor. Iohannis s-a trezit cu zeci de link-uri pe facebook în comentarii cu investigația Recorder.