• Klaus Iohannis participă, însoțit de soția sa, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului.
  • Înainte de a intra în biserică, acesta a transmis un scurt mesaj în care a anunțat că se va ruga pentru pace.
  • Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul şef al statului era primar al Sibiului.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului. Iohannis este însoțit de soția sa și, înainte de a intra în biserică, a anunțat că se va ruga pentru pace.

Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul şef al statului era primar al Sibiului.

Slujba a început la ora 21.00 și, înainte de a intra în biserică, președintele Iohannis a transmis un scurt mesaj în care a vorbit despre pace.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

„Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care în aceste zile sărbătoresc Învierea Domnului, le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor care mâine vor sărbători Floriile, le urez Florii frumoase. Tuturor, liniște, pace, zile frumoase. Cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace. Cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului și încă așteaptă pace”, a spus președintele Iohannis înainte de slujbă.

În mod tradițional, familia Iohannis participă și la slujba de duminică dimineață oficiată la aceeași biserică din Sibiu.