• Iohannis a transmis un mesaj public în care a criticat dur PSD
  • Șeful statului a spus că România „a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD
  • Iohannis: Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârșit, definitivă

Klaus Iohannis a spus, marți, într-o declarație de presă, că președinția și guvernul și-au canalizat eforturile pentru combaterea pandemiei, pe tot parcursul anului 2020.

Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent.
Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat
”, a spus Iohannis, marți seara.

Șeful statului a adăugat că toate guvernele PSD „au blocat dezvoltarea”, el spunând că România „a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Adevăratele priorități au fost ignorate și abandonate și așa ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical, cu o infrastructură deficitară și cu un sistem educațional cu probleme critice”, a mai spus Iohannis.

Iohannis: PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe

„În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc. Ce dovadă mai bună a faptului că PSD nu a înțeles nimic și că acționează strict în interes de partid decât permanenta subminare din Parlament a oricărui efort al Guvernului de a ține sub control pandemia?”, a spus Iohannis.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!