• Klaus Iohannis a spus că ştie despre răfuielile interlopilor din Capitală.
  • Preşedintele spune că problema nu se poate rezolva peste noapte.
  • Vela a promis război clanurilor încă de când a devenit ministru de Interne.

Răfuielile dintre clanurile de interlopi din Bucureşti te îngrijorează. Iohannis îţi spune că mai ai de aşteptat până se rezolvă situaţia. Treaba este dificilă şi nu se face peste noapte, crede președintele. Iohannis jură că „la Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală“ şi lasă de înţeles că trebuie să ai răbdare.

Uite ce spune Klaus Iohannis: „Se organizează şi se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată“.

Însă preşedintele ştie că Marcel Vela a promis încă de la finele lui 2019, când a preluat fotoliul de ministru al Internelor, că va lupta cu interlopii. Deci a avut timp să rezolve problema clanurilor.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Iată ce spunea Marcel Vela la 5 noiembrie 2019: „Îmi doresc să fie toţi angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope.“