• Ion Cristoiu denunță o uriașă diversiune a regimului Iohannis, pentru a abate atenția de la problemele actuale grave legate de administrarea pandemiei
  • Publicistul spune că așa-zisele liste apărute în presă cu cei care vor beneficia de vaccinul anti-COVID fac parte din această diversiune
  • Ion Cristoiu: România este împinsă în viitorul anului 2021 unde se discută ceva din viitor și chiar contradictoriu, apropo de liste, în timp ce noi trăim în prezent și întrebarea mea cinică este: dar cei care vor muri până va veni vaccinul în România?

Publicistul Ion Cristoiu denunță o uriașă diversiune prin care regimul Iohannis, pentru a abate atenția de la problemele actuale grave legate de administrarea pandemiei, ne prezintă o imagine din viitor despre un vaccin anti COVID care nu a venit încă și pe care nu se știe cine o să-l apuce.

Ion Cristoiu spune că așa-zisele liste apărute în presă cu cei care vor beneficia de vaccinul anti-COVID fac parte din această diversiune.

„Tot ce se întâmplă acum, inclusiv aceste așa-zise scurgeri din presă fac parte dintr-o uriașă diversiune, nu am mai întâlnit-o până acum, deși sunt un om bătrân în presă, și anume pentru ca românii să nu fie atenți la prezentul dramatic, care este prezentul pandemiei, prezentul paturilor insuficiente ca număr de la Terapie Intensivă, a spitalelor supraaglomerate, se discută despre o acțiune care va avea loc în viitor și despre care, vă garantez, nu va începe în primăvara anului viitor deoarece acest vaccin, mai multe vaccinuri, sunt ca și vaccinul rusesc, într-o fază de experimentare. El trebuie să fie omologat și apoi distribuit tuturor țărilor UE, inclusiv României”, a explicat publicistul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ion Cristoiu afirmă că diversiunea „să trăim în viitor” pornește chiar de la Cotroceni, unde președintele Iohannis, abate atenția de la administrarea pandemiei.

Dacă ați observat, diversiunea constă într-o dezbatere la Cotroceni și, iată, și în presă, a unor lucruri foarte concrete. Nu e vorba de un mesaj că o să vină vaccinul. Nu, deja românii care sunt acum în viață, pentru că probabil unii nu vor fi în primăvară sau în vară din cauza pandemiei, în loc să discute despre pandemie și administrarea ei de către Guvern, de către Klaus Iohannis, discută iată, listele. Nu am pomenit nici în comunism o trăire în viitor”, punctează publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că prin această diversiune, România e în împinsă în viitorul anului 2021, prin liste cu cei ce vor fi vaccinați și se întreabă ce se va întâmpla bolnavii care nu vor mai apuca vaccinul.

De fapt, la ora actuală România este împinsă în viitorul anului 2021 unde se discută ceva din viitor și chiar contradictoriu, apropo de liste, în timp ce noi trăim în prezent și întrebarea mea cinică este: dar cei care vor muri până va veni vaccinul în România? Ei degeaba fac liste. Așa că, din punctul acesta de vedere, ar trebui să așteptăm să vedem cine va trăi și cine nu și apoi să facem liste”, a susținut jurnalistul.