• Ion Cristoiu: Eliberarea lui Dragnea o să deschidă știrile.
  • Ion Cristoiu: Nu se va vorbi despre eșecul desființării SIIJ.
  • Ion Cristoiu: Noi suntem atât de proști încât ei ne manipulează.

Ion Cristoiu a afirmat că eliberarea lui Liviu Dragnea este o mare victorie a regimului Klaus Iohannis. Totodată, publicistul susține că acesta va reuși să dea mari bătăi de cap PSD-ului.

„Declarațiile lui au fost super. Toți cei care au intrat în închisoare au avut al 3-lea dosar pentru a fi ținuți captivi. Eliberarea lui Dragnea o să deschidă știrile. Nu se va vorbi despre eșecul desființării SIIJ. El a ieșit cu niște teme: că a fost condamnat pe nedrept, că a suferit foarte tare în închisoare, că România a luat o razna, PSD a luat o razna. Operațiunea este strict într-un moment greu pentru actualul regim, toată lumea se va ocupa de Dragnea. Pe de o parte avem presa lor care au un subiect de tocat , dar și presa noastră care este obligată să se ocupe de Dragnea. Va reuși să dea mari bătăi de cap PSD-ului”, a declarat Ion Cristoiu, la Marius Tucă Show.

Marius Tucă: Concluziile despre această eliberare condiționată

Ion Cristoiu: „O mare victorie a regimului Klaus Iohannis. Noi suntem atât de proști încât ei ne manipulează. România TV va fi obligată să dea Breaking News. Vor încerca să-l și supradimesioneze , îl vor lipi și de AUR și de Putin. Vor găsi ceva cu rușii.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Liviu Dragnea a părăsit, joi, penitenciarul Rahova, unde a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tribunalul Giurgiu a decis definitiv eliberarea sa condiționată.