• Ion Cristoiu: Ciucă pus interimar nu are niciun chef, pentru că nu va mai fi plin, era să zic și-a băgat picioarele.
  • Ion Cristoiu: Este cea mai proastă coaliție de guvernare din istoria României postdecembriste.
  • Ion Cristoiu: Locul 3, domnul George Simion, copreședintele AUR, pentru performanța de la alegeri, dar eu l-aș pune chiar pentru locul 1 pentru felul în care administrează victoria

În topul săptămânii realizat de Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de Patriahul Daniel, iar locul 5 de prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan.

Locul 5 – Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL

Ion Cristoiu: „Locul 5 este prietenul nostru, al tuturor jurnaliștilor, Rareș Bogdan, care, dacă ați observat când a fost numit domnul Ciucă interimar, părea președintele PNL. Numai el era în prim-plan, vorbea, se ducea.”

Locul 4 – Ludovic Orban, președintele PNL

Ion Cristoiu: „Ludovic Orban, președintele PNL și-a depus mandatul de premier. O totală iresponsabilitate și rămân surprins că responsabilul care e Klaus Iohannis i-a aprobat-o. Nu putea să i-o respingă, măcar de ochii lumii? Eu spun că din punct de vedere constituțional și patriotic președintele trebuia să spună măcar nu sunt de acord.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„A lăsat totuși țara, noi suntem în plin război, e pandemie. Uitați-vă la nemți! Ciucă pus interimar nu are niciun chef, pentru că nu va mai fi plin, era să zic și-a băgat picioarele. După asta, miniștrii. Niciunul din ei nu mai face nimic. Tătaru, ați mai auzit de Nelu Tătaru?”

Locul 3 – George Simion, copreședinte AUR

Ion Cristoiu: „Locul 3, domnul George Simion, copreședintele AUR, pentru performanța de la alegeri, dar eu l-aș pune chiar pentru locul 1 pentru felul în care administrează victoria. Foarte bun. Nu a căzut în nicio capcană. Nu a venit și nu a zis noi vrem aia, aia. A zis noi intrăm în opoziție și a crescut, probabil au 13-14% fără diaspora pentru că în această perioadă au fost radicali în continuare.”

„A spus că îl suspendă pe președinte, a fost singurul care în perioada asta nu a bătut câmpii. În cazul arbitrului a luat apărarea și toți românii au fost de acord că nu era rasism. Fără să fi fost politician înainte, a știut să administreze victoria. Știți cât de greu e să administrezi o victorie la un partid ca ăsta? Până acum a arătat că este foarte bun om politic.”

Locul 2 – Alexandru Rafila, deputat PSD

Ion Cristoiu: „Locul 2 este domnul Alexandru Rafila, care până mai ieri era deputat PSD și acum a fost propus premier. La un moment dat era prezent și el pe toate orbitoarele. Acum totuși e o mare performanță măcar nominalizat ca premier și cred că a adus multe voturi PSD pentru că a adus imaginea tehnocratului, pandemie. Cotroceniul nu a avut ce face, l-a invitat.”

Locul 1 – Patriarhul Daniel

Ion Cristoiu: „Locul 1 este Patriarhul Daniel. La țară se spune un lucru: Dumnezeu nu bate cu ciomagul, da dar nu se spune că bate cu votul. O mai mare profeție de îndeplinit… A zis că regimul s-a prăbușit.

Gata, poate să pună ei pe cine vor, pe Orban, s-a terminat. Dacă luau 40% ne lua dracu… să mă ierte Patriarhul. Este cea mai proastă coaliție de guvernare din istoria României postdecembriste. Cu UDMR, cu ăla, cu ăla. Nu merge.”