• Democratul Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale americane, susțin mai multe publicații americane
  • Ion Cristoiu: Trump oricum va pleca, acum contează să gestioneze admirabil situația

Dacă Donald Trump nu are minima înțelepciune de a renunța, urmează faza a doua: teroriștii, susține publicistul Ion Cristoiu după ce mai multe publicații americane au anunțat că Joe Biden este noul președinte al SUA.

Ion Cristoiu: „Triumful lui Joe Biden e și triumful meu. Am câștigat mai multe stilouri de la o serie de confrați care susțineau că nu o să câștige. După părerea mea, la ora actuală în următoarea fază vor fi teroriștii. Sigur că, o să-mi spuneți acum ce e cu cu teroriștii. În momentul în care Nicolae Ceaușescu a plecat spre stupoarea tuturor. Nu se așteptau să plece atât de repede. Atunci a fost nevoie de teroriști. Dacă Donald Trump nu are minima înțelepciune de a felicita învingătorul și de a renunța, umrează faza a doua care i se pregătește, anume de a se crampona de putere.”

Ion Cristoiu: „Marea problemă pentru moștenirea Trump, și știți că nu sunt un admirator al lui, este rămânerea în istorie. El oricum va pleca, gata, s-a terminat! Problema este că el trebuie să gestioneze acum, admirabil, istoric, înțelept, plecarea. Se vede că nu știe să gestioneze și atunci va face o mare favoare adversarilor săi de moarte.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Factorii care i-au adus victoria lui Biden

Ion Cristoiu: „Nu au fost alegeri, a fost referendum pro sau contra Trump. Joe Biden nu a contat din acest punct de vedere. Biden a câștigat și pe fondul votului prin corespondență. Cred că la noi ar fi o catastrofă dacă s-ar introduce.”

Biden, 77 de ani, devine cea mai în vârstă persoană aleasă președinte al Statelor Unite.

Astăzi, în Los Angeles, ofițerii antitero au reținut un bărbat care a amenințat că va ucide mai mulți oameni dacă Biden câștigă alegerile SUA, transmite LA Times. Potrivit poliției, bărbatul a anunțat despre acest lucru pe rețelele de socializare.