• Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News.
  • Ion Cristoiu: „Florin Cîțu este primul politician lingușitor sincer. Orban era un lingușitor șmecher”.
  • Ion Cristoiu, despre cine face parte din Gruparea Cîțu: „Cîțu este o foaie de hârtie pe care au scris. El nu are nicio treabă. Nu el și-a căutat Gruparea”.

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă la Aleph News, iar unul unul dintre subiectele abordate a fost Florin Cîțu. Marius Tucă și Ion Cristoiu au comentat o fotografie în care Cîțu apare lângă Klaus Iohannis.

„Este clar că este copleșit de personalitatea lui. Și este foarte important, fiind primul politician lingușitor sincer. Foarte multă vreme îl raportează la Ludovic Orban. Nu, Orban era un lingușitor șmecher. Iohannis a înțeles. Nu îl iubea sincer”, a spus Ion Cristoiu.

Marius Tucă face o remarcă la adresa lui Florin Cîțu, care apare într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, spunând că „Este un adulator pe bune, dar mai arată ceva: are și el un pic de șmecherie în priviri. Spune <<Vedeți, sunt cu șeful pe jumătate de ecran>>”.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

„În Găgești este câte un malac din acesta pe șosea de care se lipește unul mic. Tropăie pe lângă el. Așa este și el. Iar pe marginea șoselei sunt babele, senioarele. Și le arată celor pe lângă care trece <<Uite, sunt cu ăsta>>”, povestește Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu, despre Ludovic Orban și credința sau valorile tradiționale

Marius Tucă: Trecem la cel mai interesant subiect legat de doctrină. Ieri a apărut domnul Ludovic Orban și dintr-o dată și-a schimbat doctrina. Este cu biserica, cu satele românești. Este cu credința. Este cu valorile tradiționale, cu identitatea. Îi atacă pe cei de la USR-PLUS că nu au votat cu mâna pe biblie. De ce această schimbare de atitudine?

Ion Cristoiu: „Este o nouă rebeliune împotriva lui Iohannis. Pentru că alegerile au fost pierdute de PNL din cauza lui Klaus Iohannis, care a impus partidului campania de hărțuire a Bisericii Ortodoxe. În votul cu familia PNL nu a fost așa de înverșunat ca USR-PLUS. Din motive care îmi scapă, Iohannis a impus acestui PNL ce vrea să impună prin Cîțu”.

Cine face parte din Gruparea Cîțu

„Multă lume. Nu este o Grupare a lui Cîțu. Cîțu este o foaie de hârtie pe care au scris. El nu are nicio treabă. Nu el și-a căutat Gruparea”, a spus Ion Cristoiu la Aleph News.