• Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat în cadrul emisiunii despre politicienii care s-au remarcat pe parcursul săptămânii.
  • Prima persoană menționată de Ion Cristoiu a fost chiar Gabriela Firea, desemnată ministră a Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în guvernul Ciucă.

Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat în cadrul emisiunii despre politicienii care s-au remarcat pe parcursul săptămânii. Prima persoană menționată de Ion Cristoiu a fost chiar Gabriela Firea, desemnată ministră a Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în guvernul Ciucă.

„Locul 5 îl ocupă Gabriela Firea, care are un minister fără sediu și fără angajati. Este singurul minister pe care eu, dacă aș fi mai tânăr, aș fi luat ministerul acesta. Este uluitor. Gândiți-vă ce poți să faci, devii mama națiunii. Gândiți-vă la câți copii sunt de Crăciun acum cu părinții în străinătate. Nu știu ce face Gabi Firea, de ce nu face nimic, nu pune piciorul în prag să i se dea sediu și angajati. Nu a făcut nimic.”

Pe locul 4 s-a calificat Călin Popescu Tăriceanu, care a fost achitat spectaculos, în opinia lui Ion Cristoiu. Locul 3 l-a ocupat Eric Zemmour candidat la președinția Franței. Pe Locul 2, Marcel Ciolacu, „pentru că s-a dus să ia lumina de la Cotroceni.”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Olaf Scholz a ocupat locul 1. „Pe politică externă verzii nu vor ceda. La ei nu există să te duci la Cotroceni și a doua zi să vii schimbat.” a adăugat publicistul.