• Ion Cristoiu: „La Iliescu, ar avea și el un institut, i-l iau. Care era problema? Că doar nu dormea, chiar muncea”
  • Ion Cristoiu: „Domnul George Simion, care nu am înțeles niciodată de ce a creat acest scandal cu Francisc Tobă”
  • Ion Cristoiu: „Domnul Raed Arafat care se eternizează în funcție. Dacă mă puneți să fac o profeție, o să-l dea afară, se pregătește terenul, văd eu așa…”

Vineri, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au analizat cauzele tragediei din Constanța unde pompierii nu au putut salva victima unui incendiu, de ce unii primari își consumă energia și timpul cu lucruri inutile în loc să-și administreze profesionist localitățile pe care le conduc.

În Topul Săptămânii, realizat de Ion Cristoiu, locul 1 este ocupat de președintele Pro România, Victor Ponta, iar ultimul loc de fostul președinte al României, Ion Iliescu.

Locul 5 – Ion Iliescu, fost președinte al României

„Nu știu ce au ăștia cu Institutul Revoluției, dar eu cred că ar trebui discutat odată ce facem cu președinții României, care sunt numai trei și o să fie în curând al patrulea. Cu excepția unor cazuri în care după ce nu mai sunt președinți, nu știu, au omorât pe cineva, au jefuit ceva, ar trebui respectați în continuare. La Iliescu, ar avea și el un institut, i-l iau. Care era problema? Că doar nu dormea, chiar muncea”, a spus Ion Cristoiu.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Emil Constantinescu are Institutul ăla de studii balcanice, a vrut să i-l ia. La Traian Băsescu nu știu ce au mai descoperit, cu dosarul ăla de colaborator. Dacă aveam un om înțelept la Cotroceni, că de acolo a pornit, spunea lasă-l… să moară… Sunt totuși președinți ai României. Hărțuirea lor după ce nu mai sunt nu e bună. Și în America, până și Trump a fost iertat”, a adăugat publicistul.

Locul 4 – George Simion, copreședinte AUR

„Domnul George Simion, care nu am înțeles niciodată de ce a creat acest scandal cu Francisc Tobă am spus de atâtea ori că el nu a fost implicat în reprimarea Revoluției. A fost implicat în afacerile tulburi de după 22 decembrie 1989.”

„Și n-am înțeles cum voia el să creeze un precedent, adică, domnul Francisc Tobă a fost pus pe liste de el, de partid, a câștigat alegerile și după ce le-a câștigat vine domnul George Simion și spune că nu e de acord, eu vreau să-i invalidăm mandatul. Majoritatea, care nu mi-e simpatică, a procedat corect pentru că se poate invalida un mandat numai dacă se dovedește că ai făcut nereguli”, crede Ion Cristoiu.

Locul 3 – Marcel Ciolacu, președintele PSD

„Domnul Marcel Ciolacu, cu acea enormitate spusă, că a încălcat Constituția președintele, dar nu e oportun să-l suspendăm”, susține Ion Cristoiu.

Locul 2 – Raed Arafat, secretar de stat în MAI, șeful DSU

„Domnul Raed Arafat care se eternizează în funcție. Dacă mă puneți să fac o profeție, o să-l dea afară, se pregătește terenul, văd eu așa…”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 1 – Victor Ponta, președintele Pro România

„Domnul Victor Ponta, cu care am avut o înregistrare și o să-l dăm duminică seara, este foarte interesant. Am vrut să și văd dacă mai are acea energie de a face politică, miercuri seară părea că nu o avea. Poți să spun înaintea acestui interviu, din experiența mea, că dacă un moment te îndoiești că nu trebuie să faci politică, nu are niciun rost să faci politică. Adică trebuie să fii convins”, a spus publicistul.