• Ion Cristoiu: Nu au consumat vaccinul care există. Ce-i aia, aşteptăm medicii până se întorc din vacanţă?
  • Ion Cristoiu este de părere că vaccinarea pe etape este o şmecherie
  • Ion Cristoiu: Dl Iohannis nu ar vrea să se vaccineze pentru că se teme, ce, el nu e om? Nu vedeţi că el, nici premierul nu au curaj? 

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că vaccinarea ar fi trebui să înceapă cu cei care doresc să se imunizeze împotriva coronavirusului şi numai dacă erau mai mulţi doritori decât vaccinuri ar fi trebuit să se treacă la categoriile prioritare.

“Ei nu au consumat vaccinul care există. Or fi 130.000 de oameni care vor să se vaccineze. Ce-i aia aşteptăm medicii până se întorc din vacanţă? Aşteptăm până medicii se scarpină şi se hotărăsc. Şi dacă ei nu vor, ce facem? Stăm şi-i convingem? Dacă nu vor, nu e normal să treci la alţii? Mai ales în prima fază. În prima fază aşa trebuia să înceapă, nici măcar cu medicii. Cine vrea să se vaccineze. Şi-atunci, dacă sunt un milion de inşi, prioritizezi. Noi, deocamdată, nu ştim cine vrea. Noi ne-am concentrat pe medici să-i convingem să se vaccineze şi între timp o să treacă 2-3 luni”, a afirmat publicistul duminică seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Ion CristoiuDl. Iohannis nu ar vrea să se vaccineze pentru că se teme

Ion Cristoiu este de părere că vaccinarea pe etape este o şmecherie deoarece şi preşedintele Iohannis, şi premierul Cîţu se tem să se vaccineze.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

“Dacă vrei să convingi populaţia îi pui pe cei care vor să se vaccineze. În frunte cu Guvernul. Staţi, cred că de-aia nu o fac. Pentru că dacă ar anunţa că oricine poate să vină, cine trebuie să vină primul? Klaus Iohannis. Păi nu v-aţi prins?(….) Facem un apel…Credeţi că va veni Klaus Iohannis? Cei care vor să facă vor deveni agenţi de publicitate (…) Nu o vor face niciodată pentru că în acel moment noi ne vom întreba dar Parlamentul unde e, dar Guvernul unde e? Dl Iohannis nu ar vrea să se vaccineze pentru că se teme, ce, el nu e om?  Normal era… am înţeles să nu fie el primul, dar putea să fiel al doilea, al treilea. Nu vedeţi că el, nici premierul nu au curaj? N-aţi înţeles că e o şmecherie? Dl. Klaus Iohannis de ce nu se vaccinează? Zice domne trebuie să-i vină rândul. Ei au început cu prioritizarea, care e o şmecherie. Cîţu nu-i medic, Iohannis nu-i medic, nici Vlad Voiculescu nu-i medic. Raed Arafat s-a vaccinat? El ar trebui că umblă cel mai mult. Nu credeţi că cea mai bună soluţie e ca un număr de voluntari care să se vaccineze şi să devină agenţi de publicitate?”, se întreabă publicistul.

Ion CristoiuAş vrea să termin odată cu spaima de coronavirus, să mă infectez

Ion Cristoiu spune că deşi s-a temut, s-ar vaccina, dar nu în direct, şi mărturiseşte că problema sa cea mai mare este spaima de ceea ce va urma.

“Nu m-aş vaccina în direct. La început am avut ezitări, dar eu m-aş vaccina. Până mor, nu o să-mi crească coarne. Eu, dacă vreţi să vă fac o mărturisire, deşi mare riscant ce o să vă spun, aş vrea să termin odată cu spaima de coronavirus, să mă infectez. Dacă am supravieţuit, a doua oară.. analizându-mă mi-am dat seama că problema cea mai mare la mine e spaima, teama de ce va fi”, a dezvăluit publicistul.