Ion Cristoiu: PSD este câștigătorul alegerilor. Klaus Iohannis a practicat închisul ochilor

Duminică, 13 decembrie, în direct de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au analizat rezultatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie, au explicat de ce a fost un absenteism atât mare și ce i-a ajutat pe unii competitoră să câștige, inclusiv de AUR.

Trebuie să ne raportăm nu la rezultate seci, ci la context, la ce ambiție a avut fiecare. Faptul că au intrat în Parlament este un success. PSD este câștigător. Klaus Iohannis ne-a anunțat că 6 decembrie este un moment istoric. A practicat închisul ochilor. Normal era să stea în fotoliu”, a comentat publicistul Ion Cristoiu.

Editorialistul a mai spus, referitor la alegerile din 6 decembrie, că la fel de surprinzător ca absenteismul la vot este și punctajul obținut de AUR.

„În loc să iasă cu furci și topoare, nu s-au dus la vot. Nu mă duc la vot, deci nu am opțiune. (….) Calculul lui Iohannis a fost simplu: „Mă injură toți, dar scopul scuză mijloacele”. USR-PLUS trebuie să ia șefia Camerei Deputaților”, a mai spus Cristoiu”, a comentat Cristoiu.

Exit mobile version