• Ion Cristoiu a analizat, în emisiunea lui Marius Tucă, acuzarea lui Donald Trump.
  • Ion Cristoiu: „Cum poate o persoană fizică să se bată cu președintele american? Ei nu mai ascund asta și încep să arate că ei conduc lumea”.
  • Ion Cristoiu: „Trump este produsul trumpismului, nu el a produs trumpismul”.

Ion Cristoiu a explicat în emisiunea „Marius Tucă Show” că decizia de cenzurare a lui Donald Trump este, de fapt, un exercițiu de putere.

Ion Cristoiu a mai spus că fenomenul numit „trumpism” nu este produs de președintele Americii, ci tocmai Donald Trump este produsul „trumpismului”.

Ion Cristoiu a mai spus și că persoanele care s-au îmbogățit datorită digitalului vor să arate că ei sunt cei care vor împărți puterea pe planetă, pentru simplul motiv că au bani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ion Cristoiu a spus că „este o bătălie politică, în care, fiind vorba despre o bătălie la nivel de super putere, care dacă ar avea loc în România, departamentul de stat ar protesta și ar primi telefon de la marile puteri. Dar pe America nu o sună nimeni. Cine să o sune?”.

Ion Cristoiu: „Cei care s-au îmbogățit prin digital ne arată că vor împărți puterea pe planetă pentru că au bani”

„S-a vorbit despre cenzură în perioada lui Stalin. Era totul ascuns cu o anumită prudență. Normal era ca Zuckerberg să facă un consiliu. Eu m-am întors pe YouTube. A doua oară mă penalizează două luni”, a spus Ion Cristoiu.

Întrebat dacă s-a schimbat America atât de mult încât cele mai mari instituții să ia decizii, Ion Cristoiu a spus că: „Sunt persoane publice. Începe să privatizeze planeta. Zborurile în Cosmos erau o mândrie pentru Americani. Era un orgoliu. Faptul că ne privatizează arată că o serie de persoane, care nu s-au îmbogățit prin producție, ci prin digital, au bani mulți și nu le ajunge că au bani. O să împartă puterea pe planetă pentru că au bani”.

„Cum poate o persoană fizică să se bată cu președintele american? Ei nu mai ascund asta și încep să arate că ei conduc lumea”, a explicat Ion Cristoiu.

„Cenzurarea lui Trump nu a avut niciun rol. Dacă există trumpiști care cred în ideile lui Trump, poți să-l cenzurezi pe Trump, dar nu pe ei”, a spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu, despre ce înseamnă, de fapt, cenzurarea lui Donald Trump

„Ei spun că trebuie să-l cenzureze pe Trump pentru că a incitat la revoltă. Este o demonstrație de forță. Nu de teama insurecției, ci este demonstrație de forță: dacă îl cenzurezi pe Donald Trump, pe președintele Americii, mâine îl cenzurezi pe Iohannis. Este un exercițiu de putere ca să-i sperie pe alții”, a explicat Ion Cristoiu.

„Eu nu mai cred în democrație. Pandemia m-a făcut și m-a convins că totul este posibil. De ce credeți că drepturile omului nu sunt altceva decât un moft?”, a spus Ion Cristoiu.

„Trump este produsul trumpismului, nu el a produs trumpismul”, a spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu, despre momentul în care Klaus Iohannis se va vaccina

„Trebuie să fie verificat acul seringii de către SRI, înainte ca Iohannis să se vaccineze. Mă preocupă momentul istoric în care Klaus Iohannis se va vaccina. Seringa trebuie pusă în picioare lângă Columna lui Traian și să fie chiar mai mare”, a spus Ion Cristoiu.

„Klaus Iohannis este o dronă, el nu conduce”, a mai spus Ion Cristoiu despre președintele României.