• Ion Cristoiu: În loc de a organiza vaccinarea, se cheltuie milioane de euro pentru a ne convinge, dar nu ne-au chemat
  • Ion Cristoiu: E o șmecherie, că ei nu au doze și îmi spun mie că ritmul de vaccinare e prost deoarece românii nu vor (…) Campania vaccinaților e o manipulare
  • Ion Cristoiu: Luarea prin surprindere este tipic românească. Problema este că acum se adaugă la ea ceva  dezgustător

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că în campania de vaccinare autoritățile au pus boii înaintea carului: vor să convingă românii să se vaccineze, dar nu au organizat vaccinarea în sine.

În loc de a organiza vaccinarea, se cheltuie milioane de euro pentru a ne convinge, dar nu ne-au chemat. Mersul la vaccinare va depinde foarte mult de organizare. Este de o penibilitate… Gândiți-vă că la un moment dat se face o campanie uriașă cu milioane de euro că oamenii trebuie să treacă dintr-un sat pe un podeț în alt sat, dar nu ai podețul. A venit etapa a doua? Au organizat ei fără fisură? (…) Organizează întâi bine și după aia fă publicitate”, a afirmat publicistul, duminică seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Ion Cristoiu spune că la mijloc este vorba despre o șmecherie, de o campanie de manipulare, în care luarea prin surprindere a autorităților, tipic românească, este acoperită de campania publicitară privind vaccinarea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

“E o șmecherie, că ei nu au doze și îmi spun mie că ritmul de vaccinare e prost deoarece românii nu vor (…) Campania vaccinaților e o manipulare. Avem nevoie să spună transparent câți sunt de vaccinat în prima etapă și câți se vaccinează zilnic. În momentul în care prezintă cifrele astea, noi presa ar trebui să căutăm cauzele. Poate unii vor, dar nu au centre. Tipic regimului Iohannis este trompeta. Mai țineți minte cum inaugurau ei planșe? La fel și acum. În campania de vaccinare cea mai mare problemă este organizarea vaccinării, nu convingerea. (…) Luarea prin surprindere este tipic românească. Problema este că acum se adaugă la ea ceva  dezgustător. Încercarea de a acoperi asta cu o campanie publicitară. Cine le-a spus lor că românii nu vor să e vaccineze? Ar trebui să aducă doze și să organizeze totul ca și cum toți s-ar vaccina”, a explicat publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că, deși USRPLUS a venit la putere, nu conștientizează acest lucru, aleșii săi nu știu să rezolve problemele, rezumându-se să facă opoziție pe Facebook, ca și înainte de alegeri.

Dacă ne raportăm la ministerele pe care le-au luat ei și la marile probleme ale României, ceva e în neregulă. Astea sunt acțiuni de opoziție pe Facebook, nici măcar din realitate pentru că cei de la USRPLUS trebuie să conștientizeze odată că au ajuns la putere. N-am nicio îndoială că fac ce au promis electoratului, dar asta nu înseamnă că nu se vor duce de râpă. Electoratul lor sigur că se uită la televizor, dar mai și mănâncă. Administrația locală e un coșmar (…) Electoratul lor le-a cerut și un altfel de politică. Ei fac astea pentru că nu pot să rezolve nimic, ei nu știu să rezolve probleme”, a punctat publicistul.