• Ion Cristoiu a vorbit în emisiunea de azi, „Gândurile lui Cristoiu”, despre tragedia de la Matei Balș.
  • Ion Cristoiu: „Este președinte din 2014 la Cotroceni. În loc să tragă de fiare, putea să înceapă din 2015 să lucreze la un plan”.
  • Ion Cristoiu: „Nu a demisionat nimeni. Preocuparea lui Iohannis a fost fumul”.

„Conferința de presă a fost ca să ne facem că lucrăm. Era limpede că nu știau ce să spună. Fum acela gros e un simbol pentru ce se întâmplă acum. A avut loc o tragedie și urmează un fum gros care să o acopere”, a spus Ion Cristoiu.

„Cei care au intervenit și-au făcut datoria. Cei care au intervenit nu și-au sacrificat viața. Nu trebuie să apreciezi efortul. Ce au făcut? Au stins incendiul. Dacă ne duceam noi doi și făceam pe pompierii, poate atunci să ne felicite. Puteam să vorbim dacă era acolo o bombă atomică. S-au dus și au stins un incendiu”, a mai spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu, despre Klaus Iohannis

„Este președinte din 2014 la Cotroceni. În loc să tragă de fiare, putea să înceapă din 2015 să lucreze la un plan. El ce a făcut în tot acest timp? Are un consilier care ia o grămadă de bani, care se ocupă de sănătate. De ce nu face el? Este o aberație. De ce să facă ministrul?”, a spus Ion Cristoiu.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Ion Cristoiu: „Nu a demisionat nimeni. Preocuparea lui Iohannis a fost fumul”

„Având în vedere că a avut loc o tragedie, pe vremea lui Ceaușescu se spunea de ce nu ai luat toate măsurile. Faptul că în domeniul tău de activitate s-a întâmplat o tragedie, demisionează. Nu a demisionat nimeni. Preocuparea lui Iohannis și a lui Cîțu a fost fumul”, a afirmat Ion Cristoiu.

„Orban nu a spus nimic. Unde este? Normal era ca astăzi frâiele să fie preluate de premier. Ce a făcut? A făcut o ședință de Guvern”, a spus Ion Cristoiu.