• „De acolo, de la Guvern, Florin Cîţu foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres”, a declarat, marți, liderul deputaţilor USR PUS, Ionuţ Moşteanu.
  • „Nu credeam că o să auzim aşa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid care părea revoluţionar”, a adăugat el.

„Am auzit zilele trecute în spaţiul public acea sintagmă <cât vrei ca să închide acum?>, spusă de Florin Cîţu unui preşedinte de filială. Asta dovedeşte din nou cât de periculos este Florin Cîţu cu fiecare zi pe care o petrece cu mâna şi cu pixul în banii românilor. De acolo, de la Guvern, foloseşte resursele publice pentru a tranşa alegerile de la congres. Nu credeam că o să auzim aşa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid, un lider care acum câteva luni părea revoluţionar”, spune Ionuţ Moşteanu.

El spune că respectiva sintagmă face aluzie la „mufarea la banii publici”.

Moşteanu a spus că întoarcerea USR PLUS la guvernare cu Florin Cîţu este exclusă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

„O colaborare instituţională va fi necesară în momentul în care refacem coaliţia. Omul cel mai important într-o viitoare colaborare este noul premier”, menţionează Moşteanu, întrebat care ar fi relaţia USR cu Florin Cîţu, dacă va deveni preşedintele PNL.