• Biserica Catolică: Părinții să semneze pentru orele de educație sanitară.
  • Ritualul botezului nu se schimbă.
  • Teodosie al Tomisului: „Copiii bolnavi nu trebuie scufundați în cristelniță”.

„Acest curs poate fi facut la scoala numai cu acordul parintilor”. Așa ar putea arăta discursul de început la orele de educație sexuală. Biserica Catolică din România cere Parlamentului să facă o lege prin care părinților să li se ceară acordul scris pentru una dintre cele mai controversate materii care ar urmă să se predea în școli.

Rămânem la Religie, dar trecem la ortodocși. Teodosie al Tomisului a vorbit vineri despre botez. „Dacă este o rânduială de 2.000 de ani, rămâne valabilă”. Teodosie admite însă că în cazul copiilor cu probleme de sănătate aceștia nu trebuie scufundați în cristelniță.

Teodosie a fost în centrul atenției săptămâna asta când a fost întrebat ce trebuie să facă tinerii că să nu se mai masturbeze. „Să-i fie rușine de acest păcat, și să facă mătănii pentru că unii consideră că acumulează o energie lăuntrică care le da un neastâmpăr. Să facă 40-50-100 de mătănii. Să vedeți cum se potolesc. Și mătăniile se fac cu cugetare: Doamne, scapă-mă!”, a spus ÎPS Teodosie, potrivit Radio Dobrogea.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN