• Nouă teze de doctorat coordonate de ÎPS Teodosie au fost invalidate pentru plagiat de CNATDCU
  • Potrivit unui document emis de Patriarhia Română, ÎPS Teodosie a fost acuzat de de plagiat și lipsa onestității
  • ÎPS Teodosie: „Eu nu am plagiat nimic… Nu sunt acuzat de plagiat. Ce e asta? E ceva cu totul tendenţios”

Nouă din cele 15 teze de doctorat coordonate de ÎPS Teodosie, în calitate de director la Şcoala Doctorală de Teologie de la Universitatea „Ovidius”, au fost invalidate de CNATDCU pentru plagiat, conform Press One.

Arhiepiscopul Tomisului este profesor universitar, conducător de doctorate şi directorul şcolii doctorale din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă de la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, instituție care este acuzată de plagiat.

Potrivit unui document emis de Patriarhia Română, prin care i se respingea cererea de avansarea a lui Teodosie la rang de mitropolit, ÎPS Teodosie a fost acuzat de de plagiat și lipsa onestității științifice, dar și de refuzul de a-şi achita facturile vechi, alături de indisciplină.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

„Eu nu am plagiat nimic… Nu sunt acuzat de plagiat. Pentru că a venit vorba, să vă spun despre ce-i vorba. La doctorat, cine-i acuzat? Nu persoana, (ci) calculatoru-i acuzat. Chiar am avut o întrunire la universitate, deci calculatorul nostru, care este identic cu cel de la CNATDCU, arată că nu este plagiat. Cei din Comisia Teologică (a CNATDCU), care nu sunt doar ortodocşi, acuză plagiatul împotriva evidenţei calculatorului. Ce e asta? E ceva cu totul tendenţios”, a declarat arhiepiscopul Tomisului, vineri, într-o conferinţă de presă.