• ÎPS Teodosie sfidează din nou regulile şi recomandările Patriarhiei.
  • Arhiepiscopul Tomisului a ținut slujba după ora 23:00 în noaptea dintre ani, în Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Constanța.

ÎPS Teodosie a încălcat restricţiile impuse de carantina instituită în municipiul Constanţa, organizând slujba la ora 23.00. În Constanța după ora 23 există interdicţie de circulaţie. La slujba Te Deum în Catedrală au fost prezenţi zeci de credincioşi, cei mai mulţi purtând mască de protecţie, dar fără a respecta şi distanţarea socială.  Orașul iese din carantină astăzi, de la 21.00.

„Am spus-o de mult că bisericile nu se vor mai închide şi o spun iarăşi, bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar mai veni. Bisericile sunt vindecătoare de boli. Am fost mulţi aici în biserică, nu ne-am îmbolnăvit. Eu trebuia să mă îmbolnăvesc primul, dar nu nu m-am îmbolnăvit. De aceea, pentru că dacă îl avem pe Dumnezeu care este doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre vom rămâne sănătoşi nu numai la trup, dar şi la minte şi la constiinţa noastră care va rămâne trează”, a spus Teodosie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA