• Preotul catolic Francisc Doboș glumește pe seama proaspătului tătic Dan Barna.
  • Preotul scrie că Barna este „intolerant” și „discriminator”, deoarece „și-a făcut copilul băiat”: „De unde știe că-i băiat?!”.
  • Preotul postează un comentariu de pe pagina liderului USR, după ce Barna a anunțat că a devenit tată.

Preotul catolic Francisc Doboș glumește pe seama proaspătului tătic Dan Barna. Preotul scrie că Barna este „intolerant” și „discriminator”, deoarece „și-a făcut copilul băiat”: „De unde știe că-i băiat?!”.

Preotul postează un comentariu de pe pagina liderului USR, după ce Barna a anunțat că a devenit tată.

Persoana respectivă îi urează lui Barna „să se bucure de ea”, iar politicianul îi răspunde: „Mulțumim. Este băiat”, la care femeia îi scrie: „Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale. Să fie sănătoasă / sănătos orice ar fi!”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„<Intolerant> și <discriminator> Dan Barna. Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?!
Oricum, felicitări! Să-i trăiască! PS. Un sfat pentru politicieni: mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate”, a postat părintele Francisc Doboș pe Facebook.

Sursa: captură Facebook

Recent, Francisc Doboș l-a ironizat pe Barna, după ce liderul USR a spus, legat de educația sexuală, că „trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“.

„Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, scria părintele Doboș pe Facebook.

De altfel, și pe pagina de Facebook a lui Dan Barna a fost un val mare de ironii.

Sursa: Captură Facebook

Dan Barna, copreședinte USR PLUS și vicepremier, a devenit tată. El a postat o fotografie și un mesaj pe pagina sa de Facebook: „10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată”.