• Începând de săptamâna aceasta, oamenii vor trebui să dovedească faptul că au fost vaccinați sau că au trecut prin boală doar prin prezentarea „certificatului verde” atunci când participă la evenimente de amploare, cum ar fi nunțile.
  • Acest lucru înseamnă că oricine poate merge la un restaurant, cinema sau hotel fără a fi nevoit să arate documentul sau dovada unui rezultat negativ la testul pentru coronavirus.

Israelul a încetat să mai ceară populației să prezinte documente care să dovedească statutul de vaccinare, în ciuda numărului record de pacienți grav bolnavi care suferă de COVID-19, a relatat Agerpres.

Începând de săptamâna aceasta, oamenii vor trebui să dovedească faptul că au fost vaccinați sau că au trecut prin boală doar prin prezentarea „certificatului verde” atunci când participă la evenimente de amploare, cum ar fi nunțile.

Acest lucru înseamnă că oricine poate merge la un restaurant, cinema sau hotel fără a fi nevoit să arate documentul sau dovada unui rezultat negativ la testul pentru coronavirus.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Relaxarea a fost aprobată în ciuda faptului că peste 1.200 de persoane sunt internate în spital cu infecția COVID-19, cel mai mare număr de la începutul pandemiei în această țară de 9,4 milioane de locuitori.

Schimbarea regulilor înseamnă, de asemenea, că persoanele nevaccinate nu vor mai fi nevoite să prezinte un test negativ pentru coronavirus atunci când părăsesc Israelul.