• Noul premier al Israelului îndeamnă tinerii să se vaccineze.
  • În Israel a fost identificat un focar nou cu tulpina Delta.
  • În ultima săptămână au fost înregistrate peste 1.000 de cazuri.

Noul premier al Israelului îndeamnă tinerii să se vaccineze. Asta după ce, a fost identificat un focar nou cu tulpina Delta,
care a cauzat apariția a peste 1000 de cazuri noi în ultima săptămână. Obiectivul țării este acum vaccinarea celor care au între 12 și 15 ani.

Arnon Sahar, medic: „Diferența dintre noi și restul lumii este că avem un procent mare de vaccinări în Israel, în special persoanele în vârstă și cele vulnerabile. Acum, cu aprobarea FDA, ne concentrăm pe vaccinarea grupului cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani și ne concentrăm și pe creșterea numărului. Să îi facem să înțeleagă importanța vaccinării”

Israelul a lansat una dintre cele mai reușite campanii de vaccinare din lume. Până acum, aproximativ 85% din populația adultă a fost vaccinată. La începutul acestei săptămâni, Guvernul a decis să redeschisă țara pentru turiștii vaccinați abia de la întâi august.

Liron Arica, tatăl unui copil vaccinat: „Cred că este responsabilitatea noastră să facem alegerea științifică spre care am fost îndrumați și avem încredere în medici, în guvern și în Dumnezeu”

Organizaţia Mondială a Sănătăţii le-a cerut și persoanelor vaccinate să poarte în continuare măşti, să păstreze distanţarea socială şi alte măsuri de siguranţă anti-Covid. Deoarece, varianta Delta, extrem de contagioasă, se răspândeşte rapid pe tot globul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ