Coronavirusul a schimbat complet lumea, iar modelul 2019 nu se mai întoarce niciodată. Ţările avansate fac deja planuri în perspectivă, iar Israelul este un exemplu.

Premierul Beniamin Netanyahu a anunţat că va deschide cursuri de reconversie profesională pe banii statului, în favoarea meseriilor de viitor, din epoca post Corona.

Netanyahu a anunţat că a deschis ţara după ce a vaccinat peste 55% din populaţie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Voi deschide cursuri de reconversie profesională pe banii statului, în favoarea meseriilor de viitor, din epoca post Corona. Fabricile de vaccinuri le vreau aici. Şase ţări vor deja să participe”, a declarat Benjamin Netanyahu.

Premierul israelian a fost primul care s-a bătut pentru vaccin. L-a sunat pe CEO-ul de la Pfizer la 3 dimineaţa ca să îl convingă. „Noi vom fi modelul reuşitei în toată lumea. Mă voi ocupa personal”, aşa a sunat promisiunea lui Netanyahu.

„I-am spus: Albert, noi vom fi modelul reuşitei în toată lumea. Pot să-ţi promit că mă voi ocupa personal. Dacă era nevoie, mergeam la el acasă, îi băteam la uşă la trei noaptea”, povesteşte premierul israelian discuţia pe care a avut-o cu CEO-ul Pfizer.