• În Israel continuă măsurile de relaxare.
  • Guvernul da liber la viață persoanelor vaccinate.
  • Pașaportul Verde îi duce pe israelieni la restaurant și la concerte pe stadion.

Pașaportul de vaccinare a început să producă efecte. Israelienii care au așa ceva, au liber peste tot: restaurante, expoziții de artă și concerte pe stadion. Aceste locuri publice nu sunt accesibile persoanelor nevaccinate. Israelienii se așteaptă să de jos și masca, de săptămâna viitoare.

Mario Nando Varga, jurnalist Tel Aviv: „De săptămâna viitoare nu vom mai fi obligați să purtăm mască pe stradă. Luni de zile, orașul asta (n.r. Tel Aviv) a fost mort. Adică, mergeai pe străzi, vedeai, ici-colo câte un om. Viața e, în sfârșit, viață. Mă simt, în sfârșit, liber.”

Sara Hazan, Tel Aviv: „Aici, avem o viață mai normală decât în ​​alte țări. Știu, de exemplu, că în Franța nici măcar nu au vaccinat bătrânii și acum sunt în stare de blocare completă. Cred că vaccinurile ne-au ajutat să ne întoarcem la viață și ne bucurăm de ea.”

Recomandări

„IDF ȘTIA DE ATACUL HAMAS”
E „PUTIN” PLECAT
MCDONALD'S ARE PROBLEME CU A.I.
THE SKY IS THE LIMIT
ZÂMBETUL TE COSTĂ
BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE

Israel se reface încet după criza coronavirusului, în urma unei campanii de vaccinare accelerate. Aproape 5 milioane de israelieni s-au vaccinat și 57 la sută au primit prima doză de vaccin Pfizer.