• Purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, anunță și ultimul bilanț al războiului.
  • Peste 1.400 de oameni au fost uciși în Israel de la începutul atacului Hamas.
  • Printre cei uciși s-au numărat cel puțin 310 soldați.

Israelul își extinde operațiunea specială în Gaza cu infanterie și vehicule blindate, dar și cu lovituri masive din aer și mare. Comunicațiile din Gaza au fost complet întrerupte, iar informațiile care vin de acolo sunt puține.

Purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, anunță și ultimul bilanț al războiului. Peste 1.400 de oameni au fost uciși în Israel de la începutul atacului Hamas din 7 octombrie. Printre cei uciși s-au numărat cel puțin 310 soldați. Alți 229 de oameni sunt acum ostatici în Gaza.

„Forțele sunt încă pe teren și continuă războiul. Până la această oră, în ceea ce privește activitatea de aseară, nu sunt victime ale forțelor noastre. Vom continua să depunem un mare efort pentru a ne proteja trupele prin foc puternic din aer, dar aceasta este o luptă”, a spus Danie Hagari, purtător de cuvânt IDF.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Au existat însă informații și cu privire la faptul că Hamas ar avea în dotare rachete antitanc rusești moderne Kornet, existând date în presa israeliană că în urmă cu puțin timp au fost identificate aceste sisteme în operațiuni de antrenament a Hamas.