• Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo.
  • Armistițiul vine după ce un bombardament al Israelului asupra ţintelor palestiniene, care a durat tot weekendul, a declanşat atacuri cu rachete cu rază mai lungă de acţiune.
  • O sursă de securitate egipteană a declarat că Israelul a fost de acord cu propunerea, în timp ce un oficial palestinian a declarat că încetarea focului va intra în vigoare la ora 20:00.

Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo, au declarat surse citate de Reuters, citat de Mediafax.

Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo, au declarat surse, după ce un bombardament al Israelului asupra ţintelor palestiniene, care a durat tot weekendul, a declanşat atacuri cu rachete cu rază mai lungă de acţiune.

O sursă de securitate egipteană a declarat că Israelul a fost de acord cu propunerea, în timp ce un oficial palestinian a declarat că încetarea focului va intra în vigoare la ora 20:00 (1700 GMT).

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ