• Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia
  • În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese
  • Italia impune interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia, cu 12 decese produse în ultimele 24 de ore, iar, în contextul măsurilor antiepidemice, Guvernul italian a impus restricţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova.

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, joi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.926 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 242.363.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese, potrivit Ministerului italian al Sănătăţii, citat de cotidianul La Stampa. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 193.978. În momentul de faţă, în Italia sunt 13.459 de persoane care au coronavirus.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Guvernul Italiei a impus interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare în care s-au înregistrat creşteri ale cazurilor de coronavirus în ultimele zile. Este vorba de Republica Moldova, Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a anunţat Ministerul italian al Sănătăţii, potrivit cotidianului La Repubblica.