Italia a impus interdiciții de călătorie pentru 13 țări, inclusiv Republica Moldova / Bilanțul în peninsulă se apropie de 35.000 de decese

Sursă foto: Profimedia
  • Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia
  • În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese
  • Italia impune interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia, cu 12 decese produse în ultimele 24 de ore, iar, în contextul măsurilor antiepidemice, Guvernul italian a impus restricţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova.

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, joi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.926 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 242.363.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese, potrivit Ministerului italian al Sănătăţii, citat de cotidianul La Stampa. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 193.978. În momentul de faţă, în Italia sunt 13.459 de persoane care au coronavirus.

Guvernul Italiei a impus interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare în care s-au înregistrat creşteri ale cazurilor de coronavirus în ultimele zile. Este vorba de Republica Moldova, Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a anunţat Ministerul italian al Sănătăţii, potrivit cotidianului La Repubblica.