Italia: Un copil răpit de tatăl său a fost găsit în România. Individul, considerat periculos de o instanță de judecată

Sursa Foto: Hepta
  • Bărbatul și fiul său au fost depistați de Poliția Română.
  • Individul declarat periculos de către o instanță a început să publice aseară pe rețelele de socializare fotografii cu el și fiul.

Potrivit primelor informații, bărbatul și fiul său au fost depistați de Poliția Română la bordul unui tren, scrie rainews.it.

Băiețelul, pe nume David a fost răpit din Padova, Italia de către tatăl său, Bogdan Hristache, care l-a luat cu forța marți dimineață împreună cu alte trei persoane din brațele mamei sale. Cei doi au fost găsiți la bordul unui tren la granița României cu Ungaria.

Informațiile inițiale despre găsirea bărbatului, care a început să publice aseară pe rețelele de socializare fotografii cu el și fiul său în tren împreună, au fost confirmate de surse instituționale aseară. Se pare că bărbatul a fost preluat de către autoritățile din România, în timp ce minorul a ajuns într-un loc sigur.

Între timp, familia micuțului a stat câteva ore, fără să creadă că băiețelul a fost salvat până când a fost anunțată pe cale oficială de rezultatele clare ale anchetei.

Tatăl și unul dintre răpitorii copilului au ordin de restricție împotriva mamei și a copilului. Hotărârea a fost adoptată de o instanță din România, care l-a considerat pe bărbat a fi periculos.

Investigația din Italia în cazul răpirii băiețelului a fost coordonată de Procuratura din Padova și a fost desfășurată de carabinieri, care au lucrat non-stop la acest caz.