Iulian Chifu, după ultima dezbatere electorală din SUA: Trump nu a putut să-și dezvolte show-ul iar Biden a mers pe minima reacție

Iulian Chifu, despre dezbaterea candidaților la funcția de vicepreședinte al SUA: Am văzut o Kamala Harris care își pregăteste candidatura la președinție Sursa: Aleph News
  • În această dimineață ai urmărit la Aleph News ultima dezbatere Trump-Biden înainte de alegerile din SUA
  • Analistul de politică externă Iulian Chifu a analizat dezbaterea
  • Iulian Chifu: A fost o dezbatere mult mai bună

E complicat, ca și presedinte, să spui că ești anti-siste. Donald Trump nu a putut să își dezvolte show-ul, afacut mult prea multa improvizatie pentru o dezbatere de genul acesta.

La Biden am vazut un plus și un minus. Biden revine la unitate, dar Trump are un punct în plus pe greșeala lui Biden. Biden greșește spunând că închide folosirea combustibilului fosil, vorbind despre mediu. Naratorul Trump a fost fantastic.

O dezbatere mult mai bună. Ce pot spune e că nu am văzut bomba, ceva care să schimbe în mod dramatic opțiunile alegătorilor. Joe Biden a mers pe minima reacție și atingerea tuturor punctelor. Fiecare a punctat pentru propriul electorat. În 24 de ore vom ști efectele acestei dezbateri.