Ivan Patzaichin se retrage din grupul consultativ pentru stabilirea conducerii executive ARBDD: „Am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea”

Ivan Patzaichin se retrage din grupul consultativ pentru stabilirea conducerii executive ARBDD: „Am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea” Sursa Foto: Mediafax / Andreea Alexandru
  • Ivan Patzaichin făcea parte din grupul consultativ, propus de Alianța USR-PLUS, pentru stabilirea conducerii executive ARBDD.
  • Ulterior, Patzaichin s-a retras din cauza atacurilor violente la adresa lui pe această temă.
  • Ivan Patzaichin: „Sunt mulţi oameni de calitate în Tulcea, şi sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora şi fără mine”.

Ivan Patzaichin se retrage din grupul consultativ propus de Alianța USR-PLUS pentru stabilirea conducerii executive a Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Motivul pentru care s-a retras este „violența atacurilor” la adresa sa pe acest subiect, așa cum a scris într-o postare pe Facebook.

”Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD.

Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violenţa atacurilor la adresa mea pe acest subiect.

Sunt mulţi oameni de calitate în Tulcea, şi sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora şi fără mine. Aşa că mă voi retrage din această activitate.

Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei şi la bunăstarea oamenilor săi.

Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu şi mereu acest lucru, sau prin prezenţa mea să pun în pericol acest proces. Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase şi le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârşit”, a scris Patzaichin pe Facebook.