• Fiul cel mare al celui de-al 45-lea președinte, Donald Jr. nu a reușit să se întoarcă la timp de la o partidă de vânătoare în vestul țării pentru a asista la spectacol din cauza faptului că zborul său a fost anulat.
  • Surse au declarat luni pentru The Post că Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a petrecut o parte din nunta fiicei Tiffany încercând să-i convingă pe Jared și Ivanka să i se alăture.
  • Aleg să prioritizez copiii mei mici și viața privată pe care ne-o creăm”, a declarat ea pentru Fox News.

Ivanka Trump a anunțat că nu va juca niciun rol în campania prezidențială a tatălui său din 2024, la o zi după ce The Post a relatat că fostul comandant-șef a rugat-o să fie pe scenă alături de el atunci când acesta și-a anunțat candidatura.

Îmi iubesc tatăl foarte mult. De data aceasta, aleg să dau prioritate copiilor mei mici și vieții private pe care ne-o creăm ca familie. Nu intenționez să mă implic în politică”, a declarat Ivanka, în vârstă de 41 de ani, într-un comunicat.

Deși îl voi iubi și îl voi susține întotdeauna pe tatăl meu, pe viitor voi face acest lucru în afara arenei politice”, a adăugat ea. Sunt recunoscătoare că am avut onoarea de a servi poporul american și voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administrației noastre”.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Soțul Ivankăi, Jared Kushner, a făcut parte din audiența de aproximativ 1.000 de persoane care au umplut sala de bal de la Mar-a-Lago pentru mult așteptatul început de campanie, însă soția sa – consilier neplătit în timpul președinției tatălui său – nu a apărut.

Surse au declarat luni pentru The Post că Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a petrecut o parte din nunta fiicei Tiffany, la sfârșitul săptămânii trecute, încercând să-i convingă pe Jared și Ivanka să i se alăture pe scenă pentru anunț și să prezinte un front familial unit – apeluri care au fost respinse.

În cadrul evenimentului, Trump a vorbit singur pe scenă timp de mai bine de o oră, în timp ce Kushner și cei doi fii mai mici ai fostului președinte, Eric și Barron, au privit din public împreună cu fosta primă doamnă Melania Trump.