• Japonia a anunțat că va impune și ea sancțiuni Rusiei, din cauza acțiunilor sale privitoare la Ucraina.
  • Sancțiunile Japoniei împotriva Federației Ruse includ interzicerea exporturilor din RPD și LPR, precum și înghețarea activelor oficialilor.
  • Guvernul japonez ia în considerare, de urgență, conținutul specific al sancțiunilor împotriva Rusiei din cauza recunoașterii suveranității Republicilor Populare Donețk și Lugansk.

Japonia a anunțat, miercuri, impunerea de sancțiuni împotriva Federației Ruse din cauza situației din jurul Ucrainei, a declarat premierul Fumio Kishida.

Sancțiunile Japoniei împotriva Federației Ruse includ interzicerea exporturilor din RPD și LPR, precum și înghețarea activelor oficialilor.

Sancțiunile impuse de Tokyo împotriva Federației Ruse se referă și la datoria suverană și prevăd interzicerea emiterii de noi obligațiuni în Japonia.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Japonia suspendă eliberarea vizelor reprezentanților DPR și LPR, ca parte a sancțiunilor împotriva Federației Ruse.

În cazul unei escalade a situației din jurul Ucrainei, Japonia va lua în considerare măsuri restrictive suplimentare împotriva Rusiei. Japonia cere Rusiei să revină la o soluționare diplomatică a situației din jurul Ucrainei, a spus premierul Fumio Kishida.

Guvernul japonez ia în considerare de urgență conținutul specific al sancțiunilor împotriva Rusiei din cauza recunoașterii suveranității Republicilor Populare Donețk și Lugansk, a informat postul de televiziune NHK, citând surse guvernamentale.

SUA au impus, marți, primele sancțiuni față de Rusia, în semn de condamnare a acțiunilor de control asupra Ucrainei.