• Jens Stoltenberg a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.
  • Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.
  • Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.

Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.

NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi” , a declarat el reporterilor la Bruxelles.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

„Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă” .

Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.