• Jeremy Clarkson a dezvăluit că a petrecut Crăciunul luptându-se cu coronavirusul.
  • Gazda TV spune că experiența sa cu virusul a fost „destul de înfricoșătoare”.
  • „Ni se spune în continuare că știm foarte multe despre COVID, dar ceea ce am învățat în ultimele 10 zile este că nu știm.”

Gazda TV spune că experiența sa cu virusul a fost „destul de înfricoșătoare” și i-a arătat cât de puțin știm despre suferința pe care o poate provoca, notează Sky News.

Fosta gazdă Top Gear a scris în rubrica Sunday Times: „Cu patru zile înainte de Crăciun, m-am trezit noaptea și am constatat că cearșafurile mele erau umede. Și că am avut o tuse uscată constantă”.

După ce testul său s-a dovedit a fi pozitiv, el a spus: „Doctorul a fost foarte clar – mă voi simți rău între 5 și 14 zile și apoi ori mi s-ar îmbunătăți starea ori ar trebui să merg la spital.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Pentru că am 60 de ani și sunt gras și pentru că am fumat jumătate de milion de țigări și am avut pneumonie dublă, probabil aș muri, pe cont propriu, într-un cort din plastic”.

Clarkson a spus că s-a izolat, adăugând: „Nu am de gând să mint – a fost destul de înfricoșător.”

„Cu fiecare boală pe care am avut-o, a existat întotdeauna sentimentul că medicina și timpul ar ajunge în cele din urmă la salvare.”

„Dar cu COVID-19 trebuie să stai singur, știind că medicina nu este pe drum și că timpul este cel mai rău dușman al tău”.

Clarkson a spus că, inițial, el „nu s-a simțit prea rău”, dar mai târziu respirația „a început să-i obosească”, adăugând: „Întotdeauna mi-a sunat în cap avertismentul doctorului despre cum s-ar putea agrava brusc”.

El a spus: „Ni se spune în continuare că știm foarte multe despre COVID, dar ceea ce am învățat în ultimele 10 zile este că nu știm.”

„Nu știm cât timp suntem infecțioși. Nu știm cum să o abordăm. Nu știm ce ne face.”

„Nu știm cât durează anticorpii. Nu știm cât de ușor este să-l luăm de două ori. Și cu siguranță nu știm dacă vreunul dintre vaccinuri va funcționa pe termen lung. Nici măcar nu știu dacă acum sunt mai bine”.