• Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost întâampinată de presedintele Iohannis şi de soţia acestuia, Carmen Iohannis.
  • Jill Biden va vizita o şcoală din Capitală în care au fost primiţi câţiva elevi ucraineni refugiaţi.
  • „Oriunde m-aş afla în lume, întotdeauna găsesc un pic de casă”, a postat pe Twitter prima doamnă a Statelor Unite ale Americii o imagine de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost întâampinată de presedintele Iohannis şi de soţia acestuia, Carmen Iohannis.

Jill Biden va vizita o şcoală din Capitală în care au fost primiţi câţiva elevi ucraineni refugiaţi.

Vineri, Jill Biden a scris pe Twitter că se află în România şi va merge şi în Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele „din cauza războiului lui Putin”.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Jill Biden a vizitat deja baza militară „Mihail Kolgălniceanu” la care se află soldaţi americani.

„Oriunde m-aş afla în lume, întotdeauna găsesc un pic de casă”, a postat pe Twitter prima doamnă a Statelor Unite ale Americii o imagine de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”.

„Trupele noastre de la Baza Aeriană MK continuă să răspundă la datorie cu curaj, onoare şi forţă. Eu şi Joe ne rugăm pentru siguranţa fiecărui membru al armatei noastre care lucrează pentru pace alături de aliaţii noştri NATO”, a adăugat Jill Biden.