• După vizita pe care a făcut-o în Ucraina, Jill Biden i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin.
  • Aceasta i-a cerut să oprească războiul, deoarece foarte multă lume suferă, iar consecințele sunt extrem de grave.
  • Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a făcut, duminică, o vizită neanunţată în Ucraina, pentru a-şi arăta sprijinul pentru poporul ucrainean.

După vizita pe care a făcut-o în Ucraina, Jill Biden i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin. Aceasta i-a cerut să oprească războiul, deoarece foarte multă lume suferă, iar consecințele sunt extrem de grave.

„Domnule Putin, vă rog să puneți capăt acestui război brutal și lipsit de sens. Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, a ieșit din ascunzătoare, lăsându-și copiii, pentru a mă vizita și pentru a cere ajutor pentru oamenii din țara sa”, i-a transmis aceasta președintelui Rusiei.

Nu mi-a cerut mâncare, haine sau arme. Mi-a cerut să o ajut să obțină asistență medicală mentală pentru toți cei care suferă de pe urma efectelor războiului brutal și fără sens al lui Vladimir Putin. Mi-a povestit despre violurile femeilor și copiilor și despre numeroșii copii care au văzut oameni împușcați și uciși, casele lor arse. «Vreau să mă întorc repede acasă», mi-a spus ea. «Vreau doar să țin de mână copiii mei», a adăugat ea”, a spus Jill Biden, potrivit DailyMail.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Jill Biden a vizitat Ucraina fără să anunțe

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a făcut, duminică, o vizită neanunţată în Ucraina, pentru a-şi arăta sprijinul pentru poporul ucrainean. Aceasta a vizitat o şcoală care serveşte drept adăpost temporar şi s-a întâlnit cu prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, scrie Reuters.

„Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal şi că poporul Statelor Unite este alături de poporul ucrainean”, a declarat Biden.

„Când a început războiul, am înţeles că niciun loc din Ucraina nu este sigur”, i-a spus lui Jill Biden Viktoria Kutocha, o profesoară care a fugit din oraşul vestic Uzhhorod, împreună cu fiica ei de șapte ani.