• Într-un articol, Jill Biden a fost criticată pentru că foloseşte titlul de doctor în numele său
  • Articolul a fost scris de Joseph Epstein, în Wall Street Journal
  • Michelle Obama i-a luat apărarea lui Jill Biden, într-o postare pe Instagram

Prieteniile se pot lega oriunde, chiar şi la Casa Albă. O dovedesc Jill Biden şi Michelle Obama. Prima doamnă a fost criticată recent pentru că foloseşte titlul de doctor, iar Mihelle Obama i-a luat apărarea prietenei sale, printr-o postare pe pagina de Instagram.

Într-un articol din Wall Street Journal, Joseph Epstein a numit-o puştoaică pe prima doamnă. Acesta spune că Dr. Jill Biden sună şi pare cam fraudulos, ba chiar puţin comic.

Titlul articolului lui Epstein este „Există vreun doctor la Casa Albă? Nu şi dacă ai nevoie de un medic”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Primă Doamnă, doamnă Biden, Jill, puştoaico: un sfat cu privire la ceea ce poate părea o chestiune minusculă, dar care nu e lipsită e importanţă. E vreo şansă să renunţi la particula Dr. din faţa numelui? Dr. Jill Biden sună şi pare cam fraudulos, să nu spun puţin comic”, scria Joseph Epstein în Wall Street Journal.

Într-o postare pe Instagram, fosta primă doamnă Michelle Obama spune că a urmărit-o pe Jill Biden făcând exact ceea ce fac toate femeile profesioniste – să se descurce cu datoriile de profesor, obligaţiile de la Casa Albă şi în rolul de mamă, soţie şi prietenă.