• Jill Biden spune că soțul ei, Joe, este ,,aproape” gata să anunțe că va candida pentru realegeri.
  • Ea a declarat pentru The Associated Press: ,,Nu a terminat ceea ce a început” .
  • Președintele a declarat că este intenția sa de a candida și că se așteaptă să ia o decizie oficială la începutul acestui an.

Prima doamnă Jill Biden spune că soțul ei, Joe, este „destul de pregătit” să anunțe că va candida pentru realegeri, declarând pentru Associated Press că nu a terminat ceea ce a început.

Potrivit Insider, președintele a declarat că intenționează să candideze din nou și că se așteaptă să ia o decizie oficială la începutul acestui an, dar acest lucru nu a pus capăt întrebărilor legate de următoarea sa mișcare. Dacă va câștiga, Biden ar avea 82 de ani în ziua învestirii, depășind recordul pe care l-a stabilit în 2021 ca fiind cel mai în vârstă președinte în exercițiu, și 86 de ani la plecarea din funcție.

Prima doamnă a râs când reporterii de la AP au întrebat dacă există vreun motiv pentru a crede că nu candidează, deși a spus că aceasta este intenția sa.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Nu credeți asta?” , a spus ea, râzând. Adică de câte ori trebuie să o spună” .

,,El spune că nu a terminat” , a declarat ea. ,,Nu a terminat ceea ce a început. Și asta este ceea ce este important” .

Repoterii au întrebat dacă stabilirea unei ore și a unui loc pentru anunț este tot ceea ce a mai rămas de făcut.

,,Cam așa ceva” , a spus ea, zâmbind.

Asistenții lui Biden au spus că un anunț va veni probabil în aprilie.

Donald Trump, care împlinește 77 de ani în iunie, a anunțat în noiembrie anul trecut că va candida din nou la președinție la alegerile din 2024, în ciuda faptului că a fost puternic învins de Joe Biden în 2020 și a provocat o insurecție la Capitoliul SUA pe 6 ianuarie 2021 de către el. susținători intenționați să răstoarne victoria lui Biden.

Trump este, de asemenea, investigat într-o serie de dosare penale și acțiuni civile. Acestea se referă la o varietate de chestiuni, inclusiv frauda la compania sa imobiliară, interferența electorală, investigațiile federale ale unui consilier special cu privire la rolul său în atacul din 6 ianuarie la Capitoliul și ascunderea documentelor secrete guvernamentale la reședința sa din Florida. Urmează, de asemenea, un proces civil în New York cu privire la procese care pretind viol și defăimare.