• Jill Biden își dorește să fie singura Primă Doamnă care să-și păstreze locul de muncă – profesoară – cu normă întreagă
  • Procedând astfel, Jill Biden va face istorie, devenind singura Primă Doamnă din istoria de 231 de ani care să ia o astfel de decizie
  • Biden a precizat în trecut cât de importante sunt educația și profesia ei pentru ea.

După cum relatează Business Insider, Jill Biden va fi singura Primă Doamnă din istoria de 231 de ani, care-și va continua cariera de profesor, cu normă întreagă, în timp ce servește la Birou, a raportat USA Today.

Biden este profesor universitar cu o diplomă de licență, două masterate și un doctorat în educație. Și în calitate de a Doua Doamnă sub administrația Obama, Jill Biden a continuat să predea la Northern Virginia Community College în toți cei opt ani.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Noul ei rol nu va fi diferit. Aceasta intenționează să-și păstreze slujba în timp ce servește ca Primă Doamnă, a raportat USA Today.

„Din punct de vedere istoric, americanii și-au dorit ca Primele lor Doamne să fie în Casa Albă și lângă președinte ori de câte ori este posibil”, a spus Katherine Jellison, istoric specializat pe domeniul femeilor care și-au lăsat amprenta de-a lungul istoriei. „Poate că a sosit momentul în care americanii vor accepta mai mult ideea că soția unui președinte poate fi simultan o Primă Doamnă și un profesionist care lucrează” a spus aceasta.

Jill Biden și-a semnalat de-a lungul anilor pasiunea și angajamentul față de predare în diferite interviuri și postări pe Twitter.

„Predarea nu este ceea ce fac. Este cine sunt”, a scris doamna Biden pe Twitter.