• Biden nu intenționează să discute cu Putin atât timp cât nu există o dezescaladare a conflictului din Ucraina.
  • Biden a vorbit ultima dată cu Vladimir Putin pe 12 februarie.
  • Administraţia Biden, alături de aliaţii din cadrul NATO, de partenerii din cadrul Grupului G7 şi de cei din Uniunea Europeană au impus Rusiei sancţiuni masive din cauza invaziei militare din Ucraina.

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, nu are niciun plan de a discuta cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, până când nu va exista o reducere „serioasă” a conflictului din Ucraina, anunţă Kate Bedingfield, un purtător de cuvânt al Casei Albe.

„Nu există niciun plan în momentul de faţă. Noi am fost foarte clari că orice reimplicare în diplomaţie la acel nivel ar necesita o demonstraţie semnificativă din partea ruşilor în sensul unei reduceri serioase a tensiunilor, iar noi nu am văzut acest lucru”, a declarat Kate Bedingfield, citată de CNN.

Joseph Biden a vorbit ultima dată cu Vladimir Putin pe 12 februarie. După ce Vladimir Putin a lansat invazia militară în Ucraina, pe 24 februarie, Joseph Biden a declarat că nu intenţionează să mai discute curând cu preşedintele Rusiei.

Recomandări

CANDIDATURA LUI PIEDONE, CONTESTATĂ
PARTIDELE PRO-RUSE CONTRA MAIA
HALEP NU MERGE LA MADRID
RUUD ÎȘI IA REVANȘA CU TSITSIPAS
MELANIA, EȘTI CU TRUMP?
BECKHAM ÎL DĂ ÎN JUDECATĂ PE WAHLBERGHL

Administraţia Biden, alături de aliaţii din cadrul NATO, de partenerii din cadrul Grupului G7 şi de cei din Uniunea Europeană au impus Rusiei sancţiuni masive din cauza invaziei militare din Ucraina.