• Și Donald Trump, și Joe Biden susțin că au câștigat ultima dezbatere televizată
  • Trei sondaje, realizate de CNN, Data Progress și US Politics îl arată pe Joe Biden victorios în ultima dezbatere dinaintea alegerilor prezidențiale de peste ocean.

Steven Bonica, editorul șef al publicației Romanian Tribune din Chicago: ”Am o foarte mare dorință și o foarte mare încredere că agenda administrației Trump pentru următorii patru ani va oferi o mult mai mare stabilitate și un mult mai bun potențial cetățenilor americani decât o poate oferi o administrație Biden.”

Marian Petruța, jurnalist Lumea Liberă: ”Cred că sunt doar niște petarde care se mai aruncă în momentul de față prin această campanie electorală. Dacă este ceva ilegal în ceea ce a făcut fiul candidatului democrat, cred că justiția rămâne să verifice.”

Dacă te întrebi ce se va alege de America și cum ar arăta cel mai puternic stat din lume cu Trump la putere, dar cu un Senat condus de democrați, analistul Iulian Chifu oferă explicații:

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Iulian Chifu, analist politic: ”Din cauza asta este și foarte fascinantă democrația americană. Echilibrele sunt foarte bune. Dar eu vă propun să ne gândim invers. Dar dacă puterea i-ar reveni aceluiași partid? Atunci se pierde foarte mult din echilibre.”